Onze missie

Welkom bij Boutique Publique: Concept Store & Creative Gifts
Wij helpen jou met liefde aan een creatief cadeau, cadeaupakket en kerstpakket in de vorm van een product of dienst.

Bij voorkeur lokaal en/of op maat en daardoor ook vaak exclusief bij ons verkrijgbaar. Een origineel en persoonlijk cadeau nodig? Wij gaan graag voor jou aan de slag. Bij Boutique Publique vinden wij het heel erg belangrijk dat wij ervoor zorgen dat jij met een creatief en persoonlijk cadeau voor de dag komt. Iets geven waar mensen blij van worden, blijft een mooie liefdestaal! Dat kan zoals gezegd een product zijn, maar ook een dienst. Helemaal in het teken van duurzaamheid. Wij denken heel graag met jou mee over een origineel cadeau of cadeaupakket op maat of een leuke dienst om iemand echt te verrassen. Wij staan open voor al jouw wensen en ideeën en zullen jou ontzorgen in het proces van brainstorm tot aan realisatie. Dus laat vooral van je horen!

Onze missie? Connecting Creativity
In 2020 werd Studio Publique geboren; een communicatie- en conceptbureau dat communicatiewerkzaamheden verzorgt in de publieke sector en daarmee het algemeen belang versterkt maar ook ondernemers communicatief helpt bouwen aan hun product of dienst. Als maatschappelijke missie dragen wij graag bij het versterken van lokale initiatieven van (creatieve) ondernemers en een duurzame verbinding van creativiteit en ondernemerschap. Naast het verzorgen van de communicatie zijn wij al jaren bezig met het creëren van eigen producten en creatieve custom producten voor klanten (consumenten en bedrijven). Omdat creëren en verkopen toch echt twee andere werelden zijn, werd Boutique Publique vanuit Studio Publique geboren als (online) concept store en showcase van de creatieve producten en diensten die ontstaan bij Studio Publique. Veel van onze producten bedenken en ontwerpen wij zelf. Vanuit die passie om vanuit een idee iets moois te bedenken en maken, is Boutique Publique ontstaan. Ons uitgangspunt is een netwerk in verbinding, volop ideeën die elkaar verder brengen in elkaars creatieproces. Ons doel reikt dan ook een stuk verder dan verkopen. Bij ons draait het om het verbinden van zelfstandige (lokale) creatieve makers en ondernemers met mooie missies. Wij helpen elkaar verder van creatief idee tot uitvoering. Dat doen we door elkaar met onze veelzijdige ervaring binnen ons creatief (net)werk te stimuleren om zowel samen als op autonome wijze verder te kunnen groeien. Wij bieden ruimte voor ontdekking en verandering.

Join our stage!
Wanneer je net begint en een leuk product hebt gemaakt of een fijne dienst hebt bedacht, die de wereld een beetje mooier maakt, kun je hier terecht om deze aan te bieden. Ook werken we samen met creatieve gevestigde merken waar we fan van zijn, omdat ze uitblinken in creativiteit en/of een maatschappelijke doelstelling vertegenwoordigen waar we achter staan en waarmee we samen mooie custom producten kunnen maken. Boutique Publique is daarmee een toegankelijk podium en springplank voor mensen met creatieve ideeën. Wij werken heel erg graag samen met creatieve denkers, makers en lokale ondernemers. Dus heb jij een product of dienst die je graag wilt etaleren via Boutique Publique, laat het vooral horen. Wij bieden je heel erg graag een podium om zichtbaarheid te vergroten en verder te groeien. Ook werken we samen met gevestigde creatieve merken om custom producten tot stand te brengen.

Creating Your World Together
Ook een leuk idee? Laat vooral van je horen!
Wij werken samen met creatieve schrijvers, (stads)dichters, merkeigenaren van originele producten, grafisch vormgevers, fotografen, aanbieders van mooie en originele diensten, you name it… Pas jij ook nog wel bij, toch? ; ) We brainstormen graag met jou over nieuwe invalshoeken, duurzame, nieuwe (lokale) producten en verbindingen. Dus haak aan en maak jouw wereld mee!

ONZE DRIJFVEREN

Een creatief danwel ondernemersproces begint altijd vanuit (zelf)verkenning van jouw wereld. 
Het creatieve vuur wordt vaak – in verbinding – verder aangewakkerd en gestimuleerd om te groeien
met als doel:  vanuit autonomie bouwen aan (jouw) wereld en tegelijkertijd samen verder komen. 
Zo ‘maak’ jij als creatief of ondernemer jouw wereld mee. 
Explore. Create. Connect. Empower. Onze drijfveren! En die van jou?

ONZE WAARDEN

Eigenlijk heel simpel: