ONTMOET DE MAKERS & MERKEN

Hoi, ik ben Marcia.

Ik zou mezelf omschrijven als een creatief veelzijdig persoon; een ontdekkingsreiziger. Altijd vol nieuwe ideeën. Van creëren, verbinden en organiseren krijg ik de meeste energie. Maar ook van het verkennen van nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen. Het liefst ben ik altijd aan het ontwikkelen. Ook zelfontwikkeling is daarbij een belangrijk hoofdingrediënt. Nieuwe producten bedenken is begonnen als een hobby naast mijn werk in de communicatie-branche (overheid, reclame, tv & tijdschriften). Ik werk (en heb gewerkt) als communicatie-adviseur, beleidsmedewerker, projectmanager, producer, copywriter, redacteur en fotograaf. Daar komt die veelzijdigheid dus weer om de hoek kijken. Ik zie snel hoe zaken met elkaar verbonden kunnen worden en kan juist vanuit verschillende invalshoeken en belangen meedenken. Binnen Boutique Publique zet ik me als founder en co-creator in op custom-made zodat je zowel de gever als ontvanger kunt verrassen met een uniek cadeau of kerstpakket. Graag werken wij samen met (lokale & nationale) creatieven, lokale ondernemers met een mooi product of fijne dienst en start-ups; mensen met vernieuwende ideeën. Die duurzaam vooruit denken, samen willen bouwen en de wereld zo een stukje leuker willen maken. 

Hoi, ik ben Sasja. Een aantal jaar geleden merkte dat ik blij werd van opruimen en spullen opnieuw organiseren. Omdat ik het ook fijn vind om een op een met mensen te werken, dacht ik: laat ik beginnen als opruimcoach! Nu ik bijna drie jaar bezig ben, vind ik het nog altijd heerlijk om te doen. En hoewel sommige mensen in eerste instantie opzien tegen de klus: na een uurtje zie je ze er ook plezier in krijgen. Niets fijner dan orde brengen in de chaos, want een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd! 

Hoi, ik ben Rick.

Stel je voor wat je voorstelt als je jezelf niet voorstelt, mijn naam is Rick Terwindt, zomaar een wie die wat vertelt. Stadsdichter van de gemeente Meierijstad, ik was ook enige tijd stadsdichter van Leeuwarden en Kanaaldichter van Zuid-Willemsvaart. 

Binnen dat uitgestrekte gebied zoek ik de grenzen op met pen en papier, tijdens het voordragen altijd zonder. Alles voor de interactie. Vandaar ook ons bedrijf Taalbeleving! Met kinderen, met ouderen en met alles daartussen maken we het mooie aan taal tastbaar.
Zo ook met het boek: Het is nu onderwater later.